tisdag 8 december 2009

Vecka 50

Under denna vecka har eleverna möjlighet att samla poäng under lektionerna om lektionerna fungerar bra. Varje lektion som går bra ger en poäng. Dessa poäng kommer sedan att räknas ihop med de poäng som klassen fick under uppstartsdagarna i Vita Sand. På måndagen i sista veckan kommer vi att få reda på hur det har gått för de olika klasserna. Vi hoppas och tror på många poäng i 7B!

Vi skrev sist att vi skulle fira lucia på fredag men det har ändrats till måndag den 14/12 istället. År 6 och 7 börjar i kyrkan klockan 8.20 på måndagen. Bussen från Trekanten släpper av eleverna utanför kyrkan och de som bor i Smedby får själva ta sig till kyrkan. Efter luciafirandet träffas vi i hemklassrummet och äter pepparkakor innan det blir lektioner som vanligt igen.

Den 15/12 anordnas en pingisturnering på tiden för elevens val. Alla som vill spela får vara med. Det kommer att lottas fram en spelordning på plats.

Den 17/12 serveras julbord på skolan. Klasserna äter tillsammans med sina kontaktlärare. Det blir eventuellt en annan lunchtid denna dag, matschema kommer.

Den 21/12 anordnas en fotbollsturnering. De som är intresserade kommer att få anmäla sig till detta. Övriga elever har lektioner som vanligt på förmiddagen och på eftermiddagen blir det städning i hemklassrummet och eventuellt något annat trevligt beroende på hur det har gått i poängjakten...

Den 22/12 är det avslutning i sporthallen. Starttid är 8.20. Gröt kommer att serveras i matsalen. Sluttid för dagen är inte bestämd än men vi återkommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar